Pagina's

zaterdag 28 december 2013

Family


Op een facebookgroep voor silhouette gebruikers zag ik zulke leuke canvassen langs komen, beplakt met vinyl, dat ik dat ook eens wilde proberen. Er lagen nog wat canvassen in de kast (je kan er maar om verlegen zitten), dus een leuke uitgezocht en een tekst uit de silhouette shop erbij gevonden:

Alleen de tekst vond ik toch wat saai, dus heb ik er een frame omheen gedaan. Dit was ook uit een stuk maar om het te breken heb ik de witte strook erin gemaakt. Zo breekt het een beetje. Ik heb het frame voor kerst aan mijn ouders cadeau gedaan.
Een tijdje terug heb ik ook dit doosje waar een paar merci reepjes in kunnen nog gemaakt. 
Vlindertje, labeltje en gebruikte stempel (helaas niet zo goed te zien op de foto) zijn allemaal Stampin'Up materialen. Het papiertje heb ik ooit gekregen.

vrijdag 27 december 2013

Workshop 22 december Binnenweg Heemstede


Op zondag 22 december j.l. mocht ik tijdens het Kerstevent op verzoek van de winkeliersvereniging mijn eerste echte workshop geven bij Rivièra Maison aan de Binnenweg in Heemstede. Ik deed dit samen met de dochter van een vriendin die ook besmet is met het freubelvirus. De mensen konden bij ons een label maken en hadden keuze uit een variant met kerststerren en een met sneeuwvlokken. Van die laatste heb ik geen foto's omdat Marleen die had voorbereid. Helaas werkte het weer die dag niet echt mee, maar er zijn toch flink wat labels gemaakt. Deze 2 labels had ik als voorbeeld gemaakt:


Af en toe was het wat rustiger en konden we zelf nog wat aan de freubel, ik was met dit label begonnen en heb het thuis afgemaakt. Om te laten zien dat je een label ook goed op een kaart kan verwerken, heb ik hem hier met een bijpassend achtergrondpapiertje op een kaart verwerkt.


Bent u in Heemstede geweest en heeft u nog vragen over de workshop, schroom dan niet contact met mij op te nemen.

Groet,
Gonne

donderdag 26 december 2013

Daar ben ik weer......

Meer dan 2 maanden niets gepost hier op mijn blog, wat een schande. Maar ik heb allerlei excuses, druk op mijn werk en met andere dingen. Een knie die niet meewerkt, niet helemaal lekker de laatste tijd, maar toch heb ik nog wel wat geknutseld de laatste maanden. Ik had alleen niet ook nog energie om er een blogpost van te maken. Vandaar nu even wat collages van verschillende dingen die ik gemaakt heb.

Wat verjaardagskaarten en een cadeaulabel gemaakt met verschillende SU sets, zelf de achtergrondjes gestempeld. Bij de kaart linksonder vond ik de achtergrond eerst wat saai, maar door hem in stroken te snijden werd hij toch wel leuk. 

Bij deze kerstkaarten heb ik allemaal dankbaar gebruik gemaakt van mijn BlackCat Cougar, sommige bestandjes zijn van Silhouette America en andere heb ik zelf gemaakt. Zo kan je toch echt heel verschillende effecten creëren met 1 apparaat.

En nog wat andere kerstkaarten, een beetje van alles en nog wat.

Toen ik de kerststempels van Stampin'Up zag, de single stamps dan, werd ik gelijk verliefd op de Magical Wonder stempel. Hier zie je dat je met 1 tekststempel echt heel veel verschillende kaarten kan maken.

Ik zal later deze week nog wat andere dingen laten zien die ik de laatste tijd gemaakt heb. En goed voornemen voor volgend jaar......wel gelijk alles showen.

Nog een fijne 2e kerstdag gewenst,

Gonne