Pagina's

donderdag 31 december 2009

Scrapuitdaging

Voor een scrapuitdaging heb ik deze kaart gemaakt, hij is inmiddels bezorgd, dus kan ik hem hier nu ook laten zien.

Het envelopje en de bloemen zijn gesneden met de silhouette en beide zijn met embossingpoeder bewerkt. De tekst is gemaakt met word. Papier is uit een blokje van de Action en uit een oud Little Sizzles blokje.

zaterdag 26 december 2009

De laatste kerstkaartjes

Ook deze 2 snelle kaartjes had ik nog gemaakt. Het gebruikte papier is uit een blok van DCWV.

I also made these 2 quick cards. The paper I used is from the Christmas multi stack from DCWV.

Smirk kaartjes

Omdat ik natuurlijk toch kaartjes te kort kwam, heb ik vorig weekend met het papier en een stempel van Smirk nog deze kaartjes gemaakt. Ze lijken allemaal wel op elkaar en zijn vrij eenvoudig.

As allways I discovered that I had not made enough Christmas cards, so last weekend a made a couple of cards with a Smirk stamp and paper. They all look alike and are quit simple.





Kerstprojecten met de silhouette

De laatste week voor kerst heb ik deze doosjes gemaakt die ik in plaats van een kerstkaart aan mijn directe collega's heb gegeven. Ze zijn gesneden met de silhouette vanuit KNK Studio GE. De tekst is van een Stampies stempel. De gebruikte swirl komt uit de silhouette library.

In the last week before Christmas I made these boxes as gift for my colleges at work. They were cut with my silhouette using KNK Studio GE. The text was from a Stampies stampset. The swirl was from the silhouette library.

















Deze kaart is gemaakt met een bestand uit de silhouette winkel. De tekst heb ik zelf gemaakt in KNK Studio GE.

This card was made with a cutting file from the silhouette shop. The text I made with KNK Studio GE.


















Deze kerstboom is ook uit de silhouette shop, de tekst is hetzelfde als op de vorige kaart en ook de sneeuwvlok is met de silhouette gesneden. Op de sneeuwvlokken zit nog een dotje stickles christmas red.

This christmastree is also from the silhouetteshop, the text is the same as on the previous card and the snowflake I did also cut with the silhouette. On the snowflakes I did put a little bit of stickles christmas red.

Sneeuwpop

Met deze sneeuwpop heb ik de verzoekkaartjeswedstrijd van december van de kaartenvriendinnen gewonnen. Ik heb een snijbestand van myscrapchick gebruikt.

With this snowman I did win the challenge at a cardmakers yahoogroup that I join. I used a cutting file from myscrapchick.


woensdag 23 december 2009

Scrapopdracht

Voor de scrapopdracht van de kaartenvriendinnen voor de maand december kreeg ik deze lay-out toegestuurd.













En dit is mijn uitwerking van de lay-out geworden.




De swirl en de bloemen zijn gesneden met de silhouette en voorzien van een laag embossingpoeder. De stempel is bewerkt met Glitter Snow, helaas zijn de kleuren op de foto weer wat minder intens dan in het echt.

woensdag 9 december 2009

Kleurplaten

Ik heb dit weekend een aantal kaarten gemaakt waarbij ik in plaats van een stempelafdrukje een geprinte kleurplaat heb gebruikt. Helaas zijn alle kleuren wat minder fel geworden door de scanner.

Bij deze kaart is de kleurplaat ingekleurd met aquarelpotloden en de witte delen van de muts bewerkt met een lijmpen en glitter. De bloemen en de scalloped ovaal zijn gesneden met de silhouette en de takjes gemaakt met een McGill pons. De kleurplaat is geprint via de KNK Studio GE software en daar ook mee uitgesneden, met de print en cut mogelijkheid.

Bij dit kaartje heb ik weer mijn aquarelpotloden gebruikt, nu is echter de witte rand aan de sok bewerkt met stickles frosted lace en daarmee zijn ook de stippen in de hoeken van het matje achter de afbeelding gemaakt. De bloem is, net als de afbeelding, gesneden met de silhouette.

Bij dit kaartje heb ik gekleurd met markers, dat ga ik toch ook wel steeds leuker vinden. De bloem is weer gesneden met de silhouette, net als het randje om het plaatje en het plaatje zelf. Het witte randje is met de Martha Stewart pons doily lace gemaakt en de blaadjes met een nieuwe pons die ik zaterdag bij pipoos heb gekocht. Het bradje in het hartje van de bloem heb ik ook met een marker gekleurd, het was eigenlijk wit.

Bij deze kaart is alleen het plaatje met de silhouette gesneden, voor het randje weer de doily lace pons gebruikt. Het plaatje is ingekleurd met aquarelpotloden en de witte delen weer van glitter voorzien.

Al het gebruikte papier is uit het Chirstmas Wishes stack van DCWV

woensdag 2 december 2009

Allerlei opdrachten

De stemming voor deze wedstrijden is inmiddels afgesloten, dus kan ik de kaartjes nu hier laten zien.

Voor week 9 van de kerstweken uitdaging had ik dit kaartje gemaakt.


De tekst en de ijskristallen zijn uitgesneden met de silhouette. De poppetjes heb ik gemaakt met een stempeltje van imaginisce en wit embossingpoeder. Ze zijn eerst met versamark gestempeld op bruin karton en later langs de rand uitgeknipt (ja gewoon met een schaar ;-)).

Voo week 10 heb ik dit ijsbeerkaartje gemaakt.



Hier is voor de verandering de silhouette helemaal niet voor gebruikt. De cirkel is uitgesneden met een nestabilitie en de driehoeken gewoon met mijn snijmachine. Dat schattige ijsbeerstempeltje is van imaginisce, net als het papier. De tekst stempel komt uit een kars set.

Voor de scrap lay-out wedstrijd van november was dit mijn inzending:



Het papier en de stempel zijn van Smirk, de kleine ijskristallen zijn een pons en de grote ijskristallen en de beide frames zijn met de silhouette uitgesneden. Op het cirkelvormige bolletjesframe heb ik rhinestones geplakt.

En dit kaartje heb ik gemaakt voor de scrapuitdaging voor november.



Ik heb hier het stempelsetje dress up -boy- van eline's toddlers gebruikt waar je je poppetje mee kan aankleden. Ik vind hem zelf erg leuk. Het papier is van K&Company. Helaas is de tekst op de foto een beetje onduidelijk, maar er staat stoer. De opdracht was ook om een kaart voor een man of jongen te maken.